Tauno Lipp lõpetas Soomes hõbedaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist sirgunud võrkpallur Tauno Lipp lõpetas oma esimese hooaja Soome kõrgemas liigas hõbemedaliga.
Viljandist sirgunud võrkpallur Tauno Lipp lõpetas oma esimese hooaja Soome kõrgemas liigas hõbemedaliga. Foto: hurrikaani.fi

Tauno Lipp tegi Loimaa Hurrikaani teise sidemängijana episoodiliselt kaasa laupäeval lõppenud Soome võrkpalli meistriliiga finaalseerias. Neljast kohtumisest väljus kaotuseta Kokkola Tiikerit. Tiikerit oli Soome parim ka ülemöödunud aastal, mullu leppis ta hõbemedaliga. Kolmanda koha sai tänavu Vammala Lentopallo.

Tauno Lipp on 26-aastane ja 182-sentimeetrine Viljandimaalt pärit võrkpallur. 19-aastaselt kutsuti ta Tartu Pere Leiva meeskonda, hiljem on ta mänginud Võru VK-s, Taani keskmikus Holte IF-s ja Soome esiliigaklubis Kyyjärve Kykyt. Lipu visiitkaardil on kirjas ka osavõtt CEV Challenge`i karikasarjast, kus Hurrikaani langes avaringis konkurentsist 2:3 ja 0:3 kaotustega tugevale Istanbuli Galatasarayle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles