Politsei tabas roolist joobes bussijuhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva lõuna ajal tabas politsei rutiinse puhumisaktsiooni käigus alkoholi tarvitanud 55-aastase bussijuhi, kes sõitis Viljandi maakonnaliinil Mustla poole ja vedas paarikümmet sõitjat.

 

18. aprillil kella ühe ajal pidas politsei Viljandi vallas Viljandi–Rõngu tee neljandal kilomeetril kinni maakonnaliini teenindava bussi. Juhti kontrollides tuvastasid politseinikud, et mees oli tarvitanud alkoholi. Bussijuhi sõnul oli ta alkoholi tarvitanud eelmisel õhtul. Politsei kõrvaldas mehe roolist ning alustas tema suhtes väärteomenetlust. Bussifirma saatis sõitu jätkama asendusbussi koos juhiga, kes sõitjad turvaliselt sihtpunkti toimetas. 

Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam ütles, et ehkki alkoholi tarvitanuna rooli istumine on igal juhul lubamatu, muudab kõnealusel juhul rikkumise raskemaks asjaolu, et bussis viibis veel mitukümmend inimest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles