Kristiine Miilen sai Tartut esindades pronksi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen
Kristiine Miilen Foto: volley.ee

Viljandi spordikooli õpilane Kristiine Miilen võitis neljapäeval Tartu Ülikooli / Eedeni naiskonna koosseisus Eesti naiste võrkpallimeistrivõistlustel pronksmedali.

Tartu Ülikool / Eeden domineeris mõlemas kahe mänguvõiduni peetud meistrivõistluste pronksi omanikku selgitavas vastasseisus Tallinna Ülikooli üle. Neljapäeval pealinnas peetud teises kohtumises suutsid Argo Araku juhendatavad Tallinna Ülikooli mängijad geimides punkte korjata 22, 20 ja 13.

Samasuguse 3:0 tulemusega alistas Tartu esindus vastase medalimängu avakohtumises.

Veel A-klassi kuuluv viljandlanna Kristiine Miilen oli mõlemas kohtumises oma naiskonna üks suuremaid punktitoojaid. Avamängus kirjutati tema statistikalehele võistkonna resultatiivseimana 14 ja neljapäeval 12 punkti.

Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste finaalseeriat juhib kahe mänguvõiduga VK Kohila Tallinna Tehnikaülikooli ees. Kolme mänguvõiduni peetava seeria kolmas kohtumine peetakse eeloleval laupäeval Kohilas.

Mõlema kulda jahtiva naiskonna koosseisus on ka Viljandi spordikooli kasvandikke: Kohilas kaks ja TTÜ-s kolm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles