Repliik: Puudutuse sundaeg

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Aotäht
Aivar Aotäht Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Sakala peatoimetaja Hans Väre oli reporter, kirjutas ta 2011. aasta 16. septembril siinsamas «Repliigi» rubriigis: «Võib-olla olen ma vanamoeline, kuid nii puutetundliku ekraaniga telefoni kui iPadi kasutades olen tundnud kiusatust kallid vidinad aknast välja virutada. Tänan väga, aga mina eelistan jääda efektitsemise asemel praktiliseks nupumeheks.»

Aeg aga läks ja nüüd on Värelgi puutetundlik telefon. Kui talle toonast arvamust meenutasin, ütles ta, et oli küll soovinud nuppudega nutifoni, aga neid oli parajasti saada vaid kehvakesi ja nõnda pidi ta puutetundlikku maailma astuma. Ta lisas, et nüüd ta enam nupufoni endale ei võtakski.

Mina olen endiselt klassikalise nuppudega mobiiltelefoni austaja. Mõtlen hirmuga, kuidas tootjad selliseid aparaate tasahilju välja suretavad ja lõpuks valikut polegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles