Suurüritused äratavad katkise fontääni elule

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastepargi purskkaevus asetsev ja eelmisest aastast kuivale jäänud hülgeskulptuur saab tänavu värvilise valgustuse saatel vette kastetud kahel korral. Vana purskkaevu värvimängu saab nautida nii hansapäevade kui folgi ajal.
Lastepargi purskkaevus asetsev ja eelmisest aastast kuivale jäänud hülgeskulptuur saab tänavu värvilise valgustuse saatel vette kastetud kahel korral. Vana purskkaevu värvimängu saab nautida nii hansapäevade kui folgi ajal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel suvel on Viljandi Lastepargis võimalik nostalgilist vaatemängu värvilise purskkaevuga näha veel kaheksal päeval, enne kui purskkaev lammutatakse ja park ümber kujundatakse.

Ligi aasta tagasi kirjutas Sakala, et Lastepargi värviline purskkaev suletakse suure veekulu tõttu ja on otsustatud, et uuesti seda enam tööle ei panda. Vahepeal on linnavõimud jõudnud veendumusele, et purskkaevu üksinda parandada pole mõistlik ja on asunud mõtlema terve pargi ümberkujundamisele. Kui kõik läheb nii, nagu praegune valitsus kavandab, alustatakse remonditöid juba suvel ja järgmisel aastal saavad linlased veeta kuumad suvepäevad hulga lastesõbralikumas keskkonnas.

Värviline nostalgia

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles