Mulgikross tähistab laupäeval 30. aastapäeva

, Viljandi vee- ja motospordiklubi juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval tuleb Holstre-Nõmmel taas Mulgikross. Pika traditsiooni ja esindusliku osalejate nimistuga mõõduvõtt tähistab tänavu oma 30. aastapäeva.
Laupäeval tuleb Holstre-Nõmmel taas Mulgikross. Pika traditsiooni ja esindusliku osalejate nimistuga mõõduvõtt tähistab tänavu oma 30. aastapäeva. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aeg lendab kohutava kiirusega ja saabki sel laupäeval Holstre-Nõmmel kavas olev Viljandimaa motospordi tähtsündmus Mulgikross teoks juba 30. korda. Kindlasti on meie publiku seas ka palju neid, kes aastate eest isa süles sellel võistlusel käisid ja nüüd juba oma lastega kohale tulevad. 

 

Nagu ikka pole Mulgikrossi registreerimisleht just ülearu pikk. Osalejate tase see-eest on kõrge. Eesti kiiretele ja nimekatele motosportlastele tulevad konkurentsi pakkuma Soome meister Tommi Mäkinen, lätlane Dāvis Līvs ja Leedu kiireim mees Vytautas Bučas. 

Paraku ei saa eelregistreerimise järgi veel lõplikult väita, kes laupäeval stardipuu taha kogunevad. Seetõttu pole ka üllatused võimatud. Omaette võidusõit seisab ees meie enda klubi veteranil Jaanus Kovalil: oma 21. Mulgikrossil kaitseb ta esikohta koduklubi sõitjate arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles