Treener: praegu on ilusast mängust olulisem võit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC kohtub täna kodusaalis Aruküla meeskonnaga.
Viljandi HC kohtub täna kodusaalis Aruküla meeskonnaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval võõral väljakul Eesti käsipalli meistrivõistluste poolfinaalseeriat Põlva Serviti vastu napi kaotusega alustanud Viljandi HC kõigil liikmetel tuleb homme endas lisakäik leida, sest kodusaalis vajab meeskond hädasti võitu.

Põlvas loovutasid viljandlased suurepärase alguse järel korraks initsiatiivi ja selle tagajärjel moondus kuuepunktiline edu poolaja lõpuvileks üheväravaliseks, 11:12 kaotusseisuks. Teisel poolajal jätkas Viljandi HC kodukandist kaasa sõitnud ligemale poolesaja fänni toel visalt ning jõudis vahepeal isegi mõneväravalise eduseisuni. Lõpuni ta siiski liidri rolli välja vedada ei suutnud ning pidi alla vanduma samuti ühe väravaga, 25:26.

Treener Marko Koksil meestele etteheiteid polnud. «Oma koha mängisid kõik välja, aga play-off’is loeb vaid võit. Pole tähtis, kas kaotad ühe või kümne väravaga. Kaotus on kaotus,» arutles ta. «Ilusast mängust on praegu olulisem kohtumine võita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles