Riigi esireket võidutses Suure-Jaanis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja viienda osavõistluse auhinnatud mängijad.
Sarja viienda osavõistluse auhinnatud mängijad. Foto: Erakogu

Laupäeval Suure-Jaanis mängitud kohaliku lauatennise klubi karikasarja viienda osavõistluse võitis Eesti meeste reitingutabeli liider Vallot Vainula Pärnu klubist.

39. osalejaga võistluspäeva finaalis mängis Vainula 3:0 üle Viljandi mehe Rivo Saaremäe. Sakala klubi esindav Saaremäe suutis poolfinaalis 3:2 kullaheitlusest tõrjuda Maardu klubi esindava Aleksei Nikonorovi, kes riig meeste reitingutabelis hoiab kolmandat kohta.

Etapi parim naismängija oli noorteklassi kuuluv Valeria Sarycheva Pärnu klubist, kes lõpetas üldarvestuses 11. kohaga. Edukama kohaliku, Suure-Jaani spordiklubi Lehola 2005 liikmena oli laupäeval Tarmo Sengbusch 11.

Viimati kolmanda koha teeninud Nikonorov jätkab enne viimast Suure-Jaani karikasarja osavõistlust koondtabeli kindla liidrina. Maardulane on viiest etapist võitnud kolm esimest ning lisaks viimati teenitud kolmandale kohale on tal kirjas ka ühe osavõistluse teine tulemus.

Suure-Jaani karikasarja kokkuvõtete tegemisel arvestatakse iga osaleja nelja edukama etapi kohapunkte. Enne viimast võistluspäeva on liidri Aleksei Nikonorovi lähimad ohustajad Rivo Saaremäe ja Pärnumaa klubi veteranieas mängumees Urmas King. Nemad jäävad liidrist maha vastavalt seitsme ja 14 punktiga.

Vallot Vainula on võidutsenud küll kahel viimasel Suure-Jaani sarja osavõistlusel, ent rohkem pole ta tänavu Lehola klubi korraldatavale karikasrajale sattunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles