Tulevik naaseb Tallinnast kaotusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik peab oma järgmise mängu laupäeval Viljandis Narva Transiga.
Tulevik peab oma järgmise mängu laupäeval Viljandis Narva Transiga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond pidas teisipäeval Tallinnas kõva lahingu FC Infonetiga, mis viljandlastele lõppes paraku 0:2 kaotusega.

Kaotusest hoolimata tegid viljandlased tugeva vastase vastu korraliku partii, mis värava löömiseks pakkus võimalusi mõlemale. Tuleviku kapten Sander Post tõdes rahvusringhäälingule antud usutluses, et võistkond pidas väljakul kokkulepitud ning kaitsele orienteeritud mängujoonisest päris korralikult kinni. «Kahjuks õnnestus vastastel siiski väravani jõuda,» ütles ta.

Infonet jõudis esimest korda sihile 72. mänguminutil ning kümme minutit hiljem ka eduseisu kahele väravale kasvatada. Mõlemad tabamused lõid teisel poolajal vahetusest mängu sekkunud mehed: Juri Jevdokimov ja Deniss Malov.

Viljandi Tulevik jätkab Premium-liigat laupäeval kodulinnas, kui kell 14 kunstmuruväljakul algavas kohtumises on tema vastane Narva Trans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles