Tuline võidutahe lõi tunded lõkkele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgevene maadleja Aliaksandr Pauliuchenka (punases) ja Läti esindaja Alan Amirovi lõkkele löönud emotsioonid hakkasid vaikselt maha jahtuma pärast näiliselt sõbralikku käepigistust.
Valgevene maadleja Aliaksandr Pauliuchenka (punases) ja Läti esindaja Alan Amirovi lõkkele löönud emotsioonid hakkasid vaikselt maha jahtuma pärast näiliselt sõbralikku käepigistust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kahel alla 70 kilogrammi kaaluvate meeste mõõduvõtul osalenud maadlejal, Läti esindajal Alan Amirovil ja Valgevene sportlasel Aliaksandr Pauliuchenkal keesid laupäevasel turniiril tunded üle: nad jätkasid heitlust ka pärast lõpuvilet.

Tuleviku klubi president Valdeko Kalma meenutas, et 25 aasta jooksul on midagi sellist ette tulnud kahel korral. «Mehed on tulised ja tahavad võita,» nentis ta.

Seekordse arusaamatuse põhjustajaks pidas Kalma kohtunikku, kes oleks pidanud ajaliselt täis tiksunud matši heite ajal lõpetama, kuid lasi sel jätkuda. «Amirov kuulis lõpuheli. Pauliuchenka kasutas selle ära ja sai ta võttesse. Kui kohtunik viimaks lõpuvile andis, siis poisid sellest enam ei hoolinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles