Vanalinnas põles poemaja kelder

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsusukeldujad leidsid Tartu tänav 6 maja keldrist kuma järgi tulekolde üsna kiiresti üles ja tegid kahjutuks. Küll aga tuli päästjatel vaeva näha keldri suitsust puhastamisega. Tänaval andsid õnnetusest aimu vaid vilkuritega operatiivautod.
Suitsusukeldujad leidsid Tartu tänav 6 maja keldrist kuma järgi tulekolde üsna kiiresti üles ja tegid kahjutuks. Küll aga tuli päästjatel vaeva näha keldri suitsust puhastamisega. Tänaval andsid õnnetusest aimu vaid vilkuritega operatiivautod. Foto: Hans Väre / Sakala

Üleeile õhtul kell üheksa said päästjad väljakutse Viljandi Tartu tänav 6 majja, mis on aasta algusest tühjana seisnud ning varem pakkunud varju rõivakauplustele Feng ja AG.

Möödujad olid näinud kauplusemajast tulevat suitsu ning umbes samal ajal jõudis tulekahjualarmi peale kohale turvafirma patrull.

Põleng oli tühjana seisva poemaja keldris paari ruutmeetri suurusel alal. Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuhi Marek Kiige sõnul sõltub tulekahju ohtlikkus selle ulatusest. «Õnneks see avastati kiiresti ja tuli ei jõudnud kaugemale levida,» lausus ta ja lisas, et kõnealune piirkond on suure riskiga, sest seal seisavad puumajad üksteise kõrval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles