Ugalas esietendub ühel õhtul kaks komöödiat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18. aprilliks saab Ugalas lavaküpseks kaks lavastust. Publiku ette jõuavad mõnetunnise vahega Martin Alguse kirjutatud ja lavastatud «Kaheksajalg» ning noorte loodud koolituskomöödia «Teie ebaõnn on teie endi kätes».

Teatrimaratoni juhatab sisse koolituse vormi järgiv lavastus «Teie ebaõnn on teie endi kätes», mis pakub alternatiivi tavakoolitustel kõlavatele põhitõdedele ja õnnevalemitele. Kui tänapäevased koolitused rõhuvad peamiselt sellele, kuidas olla veel edukam ja õnnelikum, siis Ugala teatri versioonis pööratakse need tõed pea peale. Koolitusi on võrreldud dieetidega, mis pakuvad kiiret tulemust vähese vaevaga. Ugala lavastuse trupp lubab, et erinevalt dieetidest nende koolitus tagab tulemuse.

Lavale astuvad Ugala teatri näitlejad Rait Õunapuu, Marika Palm ja Kristian Põldma. Lava taga juhib mängu lavastaja Lennart Peep, dramaturgina on lavastuse juures tegev Marite H. Butkaite, kunstnik on Martin Veisman. Teatriõhtu lõpetab Ugala suurel laval esietenduv «Kaheksajalg».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles