Wimka otsib toole, patju, raha ja veekeetjat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pool aastat tagasi Viljandisse uudse mõtteklubi Wimka loonud kultuuriakadeemia tudengid otsivad Hooandja toetusplatvormi kaudu raha klubisse vajaliku aparatuuri ostmiseks ning ootavad annetajaid, kes tooksid sinna patju, toole, veekeetja ja kohvimasina.

«Eriti rõõmsad oleme, kui Wimkasse leiaksid tee viis kott-tooli, kaks diivanit, kümme kaltsuvaipa, kümme istumispatja, paar termost, paar veekeetjat ja asjalik kohvimasin,» kirjutab paarkümmend Wimkat vedavat  akadeemia kultuurikorralduse tudengit ühises pöördumises.

Lisaks asjadele, millele noored lubavad vajaduse korral ise järele minna, ootavad tegijad ka rahalisi annetusi. Nende eest tahetakse osta valgus- ja helitehnikat. «Koha hubasemaks muutmiseks on loomulikult vaja muhedat valgust. Lisaks sellele kavatseme osta endale aktiivkõlarid, puldi ning mõned mikrofonid,» annavad noored teada. «Oleme tohutult puudust tundnud projektorist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles