Presidendi kultuurirahastu kuulutab välja noore kultuuritegelase preemia konkursi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves andis Teater NO99 dramaturg Eero Epnerile eelmie Kultuurirahastu noore kultuuritegelase preemia, eripreemia pälvis Olga Temnikova.
Toomas Hendrik Ilves andis Teater NO99 dramaturg Eero Epnerile eelmie Kultuurirahastu noore kultuuritegelase preemia, eripreemia pälvis Olga Temnikova. Foto: Toomas Tatar

Vabariigi presidendi kultuurirahastu kuulutab välja konkursi, et määrata noore kultuuritegelase 5000 euro suurune preemia. Taotluste esitamise tähtaeg on 22. mai.

Preemia on mõeldud kuni 35-aastastele Eesti kultuuritegelasele, kelle kunstilised saavutused on leidnud laialdast tunnustust või kelle looming ja kunstiline tegevus on oluliselt kaasa aidanud Eesti riigi ja kultuuri tutvustamisele maailmas.

Kandidaate võivad esitada nii noored kultuuritegelased ise, nende juhendajad, õpetajad ja tööandjad, samuti kultuurirahastu nõukogu liikmed.

Kandideerimiseks tuleb esitada kirjalik avaldus koos isikuandmete ja lühikese elulookirjeldusega (nimi, aadress, haridustee, töötegevus), loomingulise tegevuse kirjeldus ning vähemalt kahe tunnustatud kultuuritegelase või loomeliidu ja ühe tunnustatud kultuuritegelase soovituskiri.

Kõik preemia taotlemisega seotud dokumendid tuleb saata vabariigi presidendi kultuurirahastule aadressil Weizenbergi tänav 39, 15050 Tallinn või digitaalselt allkirjastatuna e-posti aadressil vpinfo@vpk.ee.

Noore kultuuritegelase preemiat rahastab vabariigi presidendi kultuurirahastu nõukogu liige Indrek Neivelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles