Tulevik pani meistrile vastu 80 minutit

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku jalgpallurid pidid reedel pealinnas peetud Premium-liiga võitlusliku mängu järel alla vanduma tiitlikaitsjale FC Levadiale. Pilt on tehtud viljandlaste viimaselt koduväljakukohutmiselt Pärnu Linnameeskonnaga.
Tuleviku jalgpallurid pidid reedel pealinnas peetud Premium-liiga võitlusliku mängu järel alla vanduma tiitlikaitsjale FC Levadiale. Pilt on tehtud viljandlaste viimaselt koduväljakukohutmiselt Pärnu Linnameeskonnaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Reede õhtul kohtus Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond Eesti meistrivõistluste Premium-liiga viiendas voorus Tallinna Lilleküla staadioni kunstmurul viimase kahe aasta meistri Tallinna Levadiaga.

Levadia asus kohe kohtumise algul favoriidile vääriliselt ründama ja esimesel paari­kümnel mänguminutil Tulevikul palliga kuigi palju toimetada ei lasknud. Eriti suures hädas oli Viljandi meeskonna kaitse vastase kiire ja sirgjoonelise rünnakuga oma paremas ääres, kus Levadia äärepoolikuna tegutsenud Eesti koondislane Dmitri Kruglov lustis järjepanu ka kahe kaitsja vastu. Tema kasti tsenderdatud pallid põrkasid aga vastu Tuleviku kaitsemüüri.

Enne poolajavilet tekkisid esimesed reaalsed väravavõimalused ka Tulevikul. Sergei Pareiko suutis tipuründes mänginud Rainer Peipsi terava maalöögi suure hädaga nurgalöögiks tõrjuda ning Indrek Ilves saatis skandaalselt efektse soolorünnaku lõpetuseks palli viimase kaitsja jalgadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles