Hokimeeskond jääb vastast ootama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi meeskond lõpetas Lõuna-Eesti hokiliiga teise tugevusgrupi põhiturniiri kindla liidrina.
Viljandi meeskond lõpetas Lõuna-Eesti hokiliiga teise tugevusgrupi põhiturniiri kindla liidrina. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi jäähokimeeskond pidas pühapäeval Tartu Lõunakeskuses Lõuna-Eesti hokiliiga põhiturniiri viimase kohtumise. Mäng HK Viljandi ja HK Veskioru Pullide vahel lõppes viljandlaste 10:0 võiduga.

Võitjatest oli lõppenud kohtumise suurim väravakütt Karl Peips, kelle kontole kogunes neli tabamust. Kaks väravat viskas Mihkel Peips ning korra olid resultatiivsed Ott Tootsi, Andri Reiman, Ragnar Soo ja Ivar Kangus.

Viljandi lõpetas põhiturniiri kindla liidrina, teenides tabelisse üheksa võitu ja ühe viigi. Kümne kohutmisega visati vastaste väravasse 70 ja endale lasti visata üheksa litrit.

Põhiturniiri kaks esimest pääsevad otse poolfinaali ja nüüd tulebki meie meestel oodata, mil neli nõrgemat meeskonda selgitavad põhiturniiri edukamatele poolfinaalivastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles