Räägime nii, nagu on!

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu vallavanem Alar Karu
Tarvastu vallavanem Alar Karu Foto: Marko Saarm / Sakala

​«RÄÄGIME NII, nagu on» – sellise pealkirjaga lugu ilmus laupäevases Sakalas arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe sulest. Väga hea lugu! Selle lõpus viskab autor õhku küsimuse: «Kui inimesed kujundavad oma arvamuse selle põhjal, mida nad teavad, siis kas mingi muu tulemus kui Järvekülje toetamine oli üldse võimalik?»

Mustvalges maailmas on vastus ühene: «Ei olnud!» Värvilises maailmas – ja värviline meie maailm ju on – ei ole vastus enam nii selge. Me võime teada fakte, aga järelduse tegemine sõltub väga sageli sellest, mida meid tahetakse nende faktide toel teadma panna. Kuid jätame selle teema praegu rahule ja räägime Jakobsoni kooli hoolekogust.

KOOLI HOOLEKOGU ülesanded, kohustused ja õigused määratleb põhikooli- ja gümnaasiumiseadus. Kui soovitakse muuta hoolekogu mandaati, tuleb algatada seadusemuudatus. Lapsevanemad ei pruugi seda teada. Linnaametnik Katrin Mändmaa võiks teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles