Võhma ristmikku tahetakse teha Põhja-Viljandimaa väravaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Võhma teerist
Pildil Võhma teerist Foto: Elmo Riig / Sakala

Võhma linnavalitsus loodab, et Imavere–Viljandi maanteel asuv Võhma ristmik kavandatakse ümber ning sellest saab Põhja-Viljandimaa värav.

Linnapea Anneli Siimussaare sõnul on nad koos Kõo vallaga arutanud, et lisaks liikluskorralduse muutmisele võiks Võhma teeristi ka arendada. «Me käsitleme risti omavalitsustele kasuliku kohana,» ütles ta. «Meie jaoks oleks oluline, et ristilt läbisõitja märkaks Võhma linna. Võõras inimene ei saa arugi, et ta sõidab linnast mööda.»

Omavalitsusjuhid näeksid meeleldi, et ristmiku ligidusse lisanduks näiteks mõni suurem tankla koos kaupluse ja toitlustamisega. «Kuna seal tihtipeale peatuvad rekkad ja metsamasinad, siis võiks ehk pakkuda pesemisvõimalusi ja majutuskohta,» jätkas Siimussaar. «Praegu ristil asuv Antsu toidutare on näidanud, et kliente jätkub ja möödasõitjad on harjunud peatust tegema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles