Suusasari joosti neljapäeval lõpuni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval tegid sportlased ja korraldajad lõpuponnistuse jaanuaris algatatud Viljandi suusasarjas. Ehkki ilmaolud ei lubanud neljaetapilist sarja päris plaanitult ellu viia, nimetasid korraldajad ettevõtmist üle ootuste õnnestunuks.

Vähese lume tõttu õnnestus sarja korraldava Sakala suusaklubi eestvedajatel kavandatult vaid jaanuaris peetud esimene osavõistlus Holstre-Pollis. Suusatades sai teoks teinegi etapp, seda Viljandi terviserajal, ent sootuks ära tuli jätta kolmas osavõistlus. Muudetud kujul ja ajal tõmmati neljapäeval sarjale joon alla joostes.

Viljandi staadionil ja selle ümbruses peetud jooksule startis 30 eri võistlusklassi kuuluvat osalejat.

Nobeda jooksuga teenis meestest sarja üldvõidu Joosep Tammemäe. Naistest said üldesikoha kahasse Eveli Peterson ja Sille Puhu, viimati nimetatu oli parim naine neljapäevasel jooksul.

Noorte arvestuses pälvisid sarja üldvõidu Rebeca-Lotta Aasmäe ja Mihkel Muri.

Sakala suusaklubi kõneisik Silver Koovit kinnitas, et tuleval aastal on soov sarja jätkata. «Huvi oli isegi suurem, kui alguses arvasime,» lausus ta.

Viimase etapi järel aset leidnud paremate tunnustamisel loositi välja hulk auhindu nende paarikümne osaleja vahel, kes olid end proovile pannud kõigil kolmes võistlusõhtul.

Viljandi suusasarja koondtabeliga saab tutvust teha siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles