Print Besti trükikoda saab väetiseks miljoni

Rannar Raba
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimastel aastatel on Print Bestis tootmist tõhustatud targema asjaajamisega. Nüüd astutakse järgmine samm ning investeeritakse suur summa seadmete ajakohastamisse ja trükivõimaluste avardamisse.
Viimastel aastatel on Print Bestis tootmist tõhustatud targema asjaajamisega. Nüüd astutakse järgmine samm ning investeeritakse suur summa seadmete ajakohastamisse ja trükivõimaluste avardamisse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi trükikoda Print Best saab tänavu Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt (EAS) ligi miljon eurot uute seadmete ostmiseks. Firma ise investeerib sellesse projekti kaks korda sama palju.

Ees seisev arendus on järjekordne samm, millega tahetakse ettevõttele luua senistest tunduvalt paremad kasvueeldused. Tehnoloogilisi võimalusi avardatakse, et toota suurema lisandväärtusega trükiseid.

Print Besti tegevjuht Tanel Venderström täpsustas, et EAS-i kaasabil on kavas uute vastu välja vahetada kaks hinnalist trükiseadet ja üks voltimisliin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles