Eribussid sõidutavad hansalinnade jooksjad Viljandi järvejooksule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss viib täna viljandlastest käsipallitoetajad Põlvasse meistrivõistluste poolfinaalmängule.
Buss viib täna viljandlastest käsipallitoetajad Põlvasse meistrivõistluste poolfinaalmängule. Foto: Madis Luik

Kolme Eesti hansalinna jooksjad saavad sõita kodulinnast ümber Viljandi järve jooksule ja pärast koju tagasi bussiga, mille pileti hind on tavalisest enam kui kaks korda odavam.

Hansa Liinide kaubamärgi all sõitvad bussid toovad Tartust ja Pärnust jooksjad 1. mail Viljandisse ja viivad hiljem koju tagasi kuue euro eest ning Tallinnast tulijad saavad võistlusele ja pärast koju kaheksa eurot maksva piletiga. Kogu Eestis on Hansa Liinidel igapäevaselt käigus üle 20 kaugliini ning rohkem kui pooled neist algavad või lõpevad Viljandis.

Ümber Viljandi järve jooksu korraldajad ning Hansa Liinide esindajad soovitavad edasi-tagasi pileti soovijatel juba varakult ära osta. Seda saab teha veebilehel http://viljandijarvejooks.sportos.eu. Seal on ka täpsem info väljumisaegade kohta.

Hansalinnade jooksjatele pakutakse soodsat sõiduvõimalust seepärast, et sel suvel, 4.-7. juunini peetakse Viljandis rahvusvahelisi hansapäevi, kuhu on tulemas ligi 80 Euroopa hansalinna esindajad ning kokku oodatakse Viljandisse sel ajal üle 35 000 inimese.

Ümber Viljandi järve jooks on Eesti vanim traditsiooniliselt peetav rahvaspordivõistlus, mis sel aastal on kavas 86. korda. Aprilli alguse seisuga on 1. mail Viljandi staadionilt startivale jooksule ja kepikõnnile startimas 2800 osalejat. Registreerimine veebilehel www.sportos.eu jätkub aprilli viimaste päevadeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles