Selts kutsub üles ühistantsule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eesti rahvatantsu ja rahvamuusika selts kutsub ühistantsimisele, mis saab teoks 29. aprillil, rahvusvahelisel tantsupäeval. Koostöös Vikerraadioga korraldatavale ühistantsimiseks on valitud Kihnu saarelt pärit rahvatants «Kolmõpuari».

Kõigil huvilistel tuleb ühistantsimisest osalemiseks leida endale viis kaaslast ja moodustada kolm tantsupaari.

Tantsimiseks on tarvis oma raadio häälestada 29. aprillil kell 13.10 Vikerraadio sagedusele, sest sealt kõlab tarvilik tantsumuusika.

Tantsule tasub kutsuda sõbrad, töökaaslased, rühmakaaslased või miks mitte ka terve pere ning tantsida lustiga. Jalakeerutus tasub jäädvustada videosse ning see üles laadida  YouTube`i keskkonda. Video nimeks tuleb anda «Rahvusvaheline tantsupäev 2015 – tantsiva seltskonna nimi». Video link tasub aga saata e-posti aadressile errs@errs.ee, sest tublimaid ootavad auhinnad.

Eesti rahvatantsu ja rahvamuusika seltsi kollektiiv tantsis üheskoos «Kolmõpuari». Videot saab vaadata all pool ning tantsukirjelduse, muusika ja video leiab ERRS-i kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles