Suusasari tõmbab otsad kokku jooksurajal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi noorim tegutsev spordiklubi Sakala suusaklubi tõmbas aasta alguses käima Viljandi suusasarja, et aga talv väisas tänavu meie kanti vaid põgusalt, jäi talispordisõprade üritus kavandatust veidi lühemaks ja seetõttu peetakse  suusasarja lõppvõistlust päkkade välkudes.

Jaanuri lõpul alanud sarja neljast kavandatud võistlusõhtust leidsid suusarajal aset kaks ning neljapäeval kell 18.30 ootavad korraldajad kõiki huvilisi viimasele etapile, mis algab Viljandi staadionilt. Korraldajate kinnitust mööda on viimase etapina peetaval jooksuvõistlusel distantsi pikkuseks ligemale kaks kilomeetrit linnastaadioni ümbruses. Osalejate registreerimine algab stardipaigas pool tundi enne võistluse algust ehk kell 18.

Pärast jooksu leiab staadionil aset Viljandi suusasarja parimate autasustamine ning auhindade loosimine.

Et igal osalejal läheb üldarvestuses kolmest etapist kirja kahe parema tulemus, võib sarja lõppseis veel muutuda.

Kahe suusaetapi järel juhib meestest Joosep Tammemäe ja naistest Eveli Peterson. Veteranidest on parimad Leo Härm ja Lilian Estorn ning noortest paiknevad esimestel kohtadel Robin Koovit ja Rebecca Lotta Aasmäe.

Sarja üldseisuga pärast kaht etappi võib tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles