Itaalia viis Kõpu tähelepanu keskpunkti

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõpus käis eile keskpäeval elu nagu ikka: kes kõpitses motorolleri kallal, kes kaevas maad või käis poes juustu järel. Sellest, et vallamaja on järgmised kümme päeva kinni, polnud Sakalaga vestelnud kohalikel sooja ega külma. Küll aga on teema tähelepanu pälvinud üleriigilises ajakirjanduses ja siseminister Hanno Pevkurile näis see absurdne nagu mõni hilinenud aprillinali.
Kõpus käis eile keskpäeval elu nagu ikka: kes kõpitses motorolleri kallal, kes kaevas maad või käis poes juustu järel. Sellest, et vallamaja on järgmised kümme päeva kinni, polnud Sakalaga vestelnud kohalikel sooja ega külma. Küll aga on teema tähelepanu pälvinud üleriigilises ajakirjanduses ja siseminister Hanno Pevkurile näis see absurdne nagu mõni hilinenud aprillinali. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kõpu vallamaja sulgemine kümneks päevaks, et põrutada kollektiivselt Itaaliasse õppereisile, on tekitanud elavat arutelu selle üle, kas väikesel omavalitsusel, kes saab endale sellist luksust lubada, on üldse mõtet.

Kõpu vallavalitsusega samas majas elav Jaan Grünthal ütles eile keskpäeval, et tal üldiselt vallaga asju ajada pole ja seega ei lähe ka reis suurt korda. Tema oli selle kohta lehest lugenud, kuid mitu Sakalaga vestelnud kohalikku polnud reisist kuulnudki.

Kalmer Keres oli sellega kursis, kuid temagi ütles, et tal vallamajja asja pole. Küll aga tunnistas ta, et ei suhtu ametnike kollektiivsesse tööreisi hästi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles