Tulevik saavutas Pärnu vastu seljavõidu

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku meeskond rõõmustas laupäeval kodupublikut võiduga Pärnu Linnameeskonna üle. Joonas Tamm (kollases) pakkus avapoolajal vihma trotsivale publikule tõelise iluvärava.
Viljandi Tuleviku meeskond rõõmustas laupäeval kodupublikut võiduga Pärnu Linnameeskonna üle. Joonas Tamm (kollases) pakkus avapoolajal vihma trotsivale publikule tõelise iluvärava. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tulevik teenis Eesti meistrivõistluste Premium-liigas oma esimesed punktid, alistades laupäeval kodusel kunstmuruväljakul 5:2 lähirivaali Pärnu Linnameeskonna.

Mulluse esiliiga hooaja lõppedes meistriliigasse pääsenud Tulevik alustas tänavust jalgpalliaastat kolme kindla kaotusega kolmele tiitlipretendendile Florale, Sillamäele ja Kaljule. Ükski arenenud reaalsustajuga inimene neist mängudest mingit muud tulemust ei eeldanudki, ometi suurendasid need allajäämised küsimärki Tuleviku meeskonna üldise taseme kohta, samuti selle kohta, kas ta ikka on valmis kõrgeimas seltskonnas kaasa tegema.

Neljanda vooru kohtumine Pärnu Linnameeskonnaga pidi sellele küsimusele vastuse andma, sest kus mujal peaks Tulevik veel punkte teenima kui mitte kodumängus meeskonnaga, kellega veel mullu üheskoos esiliigas osales.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles