Akadee­mias esitleti trükisooja õpikut ja käsi­raamatut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise nädala neljapäeval esitleti Viljandi kultuuriakadeemia muusikamajas kaht uut raamatut.
Eelmise nädala neljapäeval esitleti Viljandi kultuuriakadeemia muusikamajas kaht uut raamatut. Foto: Siim Piirak / Sakala

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakonna ja muusikadidaktika keskuse koostöös ilmusid esimesed publikatsioonid, mida esitleti eelmisel nädalal akadeemia muusikamaja kammersaalis.

Kui Aime Reieri «Abiks väikekandle õppijale» on õpik, siis Virgo Sillamaa «(Rütmi)muusika teooria» on asjaosalised liigitanud käsiraamatuks.

Õpikus, mis ilmus koostöös pärimusmuusika keskusega, tutvustatakse algajatele sobivat repertuaari ning raamat sisaldab ka rohkesti pildimaterjali peamiste mänguvõtetega. Reieri sõnul on raamat mõeldud kõigile, kel on huvi väikekandle õppimise vastu. Selle järgi saab iseseisvalt pilli õppida, aga seda võib kasutada ka toetava materjalina väikekandle kursustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles