Viljandlanna võitis teise Soome meistri kulla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok tuli teist aastat järjest LP Salo Viesti naiskonna koosseisus Soome meistriks.
Anu Ennok tuli teist aastat järjest LP Salo Viesti naiskonna koosseisus Soome meistriks. Foto: LP Viesti

Anu Ennoki koduklubi LP Salo Viesti alistas neljapäeval Soome naiste võrkpallimeistrivõistluste finaalseerias neljandat korda LP Kangasala ning tagas sellega endale seitsmenda järjestikuse riigi meistri tiitli.

Koduhallis 1400 pealtvaataja ees mänginud Salo naiskond alistas finaalseeria viimaseks jäänud kohtumises Kangasala veenva ülekaaluga, loovutades konkurendile geimides 15, 10 ja 18 punkti.

Tavapäraselt kuulus Anu Ennok võistkonna resultatiivsemate sekka, saades statistikasse kirja 11 punkti. LP Salo Viesti on tänavu kodust meistriliigat valitsenud kindlakäeliselt, kogu hooaja jooksul on naiskond kaotanud vaid ühe mängu.

Mullu Eesti parimaks naisvõrkpalluriks tunnistatud Viljandi spordikooli kasvandik on Salo naiskonnas mänginud kaks viimast hooaega. Mullu sõlmitud mängijaleping seob teda Soome meistriga veel kaheks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles