Vald suleb kümneks päevaks uksed ja sõidab Itaaliasse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Kõpu mõisamajas arendatakse Itaalia kultuuri, millega sõidavad tutvuma ka Kõpu vallaametnikud, mistap pannakse vallamaja uksed kümneks tööpäevaks kinni ja valla kodanikud on asjaajamiseks suunatud Viljandi maavalitsusse.
Suure-Kõpu mõisamajas arendatakse Itaalia kultuuri, millega sõidavad tutvuma ka Kõpu vallaametnikud, mistap pannakse vallamaja uksed kümneks tööpäevaks kinni ja valla kodanikud on asjaajamiseks suunatud Viljandi maavalitsusse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tulevast esmaspäevast 17. aprillini on Kõpu vallamaja suletud, sest ametnikud sõidavad Itaaliasse arendus-, koostöö- ja õppereisile. Nagu kord ette näeb, tuleb kodanikel sel ajal asju ajada, näiteks sündi või surma registreerida Viljandi maavalitsuses. 

30. märtsil andis Kõpu vallavolikogu kinnituse vallavanema välisriiki lähetamise otsusele. Itaaliaga tutvuma ei sõida aga ainult vallajuht, vaid 14 inimest. 

Vallavanem Tõnu Kiviloo ütles, et see pole pelgalt õppereis, vaid seotud Suure-Kõpu mõisa tootearendusega. Seega teevad peale vallaametnike käigu kaasa näiteks mõisa ja külastuskeskuse töötajad ning võõrsil on kavas allkirjastada ka üks koostööleping.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles