Tennisist Saara Orav võitis karika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tenniseklubi kasvandikest oli Eesti noorte karikavõistlustel edukaim Saara Orav, kes 16-aastaste turniiril võitis nii üksik- kui paarismängu.
Viljandi tenniseklubi kasvandikest oli Eesti noorte karikavõistlustel edukaim Saara Orav, kes 16-aastaste turniiril võitis nii üksik- kui paarismängu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuus Viljandi tenniseklubi Fellin mängijat osalesid möödunud nädalal Tartus Eesti noorte karikavõistlustel ning neist edukaim oli alla 16-aastaste tütarlaste konkurentsis nii üksik- kui paarismängus võidutsenud Saara Orav.

16-aastaste tütarlaste üksikmänguturniiri alustas kolm viljandlast. Võitnud Saara Orav alistas esimeses matšis klubikaaslase Elisabeth Aloneni, teises tallinlanna Gloria Hubani ja finaalis 6:1, 6:0 teise pealinna tüdruku Helene Liiviku.

Kolmas Fellini klubi mängija Emilia Alonen kaotas põhiturniiri avaringis Gloria Hubanile, ent tal õnnestus võita vanuseklassi lohutusturniir.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles