Tarvastu vald nõuab Viljandi linnapealt raha

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustla laululava.
Mustla laululava. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeva õhtul jõudis Sakala reporteri kirjakasti Tarvastu vallavanema Alar Karu allkirjastatud noot Viljandi linnapea Ando Kivibergile. Lakoonilise sisuga dokumendis soovitakse linnalt rahalist panust Mustla lauluväljaku rekonstrueerimiseks.

Kirjas annab vallavanem teada, et amortiseerunud lavahoone remondiks kuluv summa on 20 000 eurot ning kuna Mustla lauluväljakul on läbi aastate korraldatud maakondlikke pidusid, tuleks nende käigus kulunud peopaik ka ühiselt taastada.
Dokumendis on rõhutatud, et toetudes Viljandi omavalitsuste liidu vanematekogu otsusele number 16, oodatakse Ando Kivibergilt aumehelikku otsust ning reaalset panust rekonstrueerimise toetamiseks. Arvestuslik toetussumma, mille linn välja käima peaks, on 2000 eurot. Summa on saadud, võttes arvesse omavalitsuse võimekust ja elanike arvu.
Positiivse tagasiside korral lubab Tarvastu vald järgmise sammuna saata Viljandile ka koostöölepingu rekonstrueerimise kaasfinantseerimise korraldamiseks.
Dokumendi koostamise kuupäevaks on märgitud 1. aprill.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles