«Meediamulli» esikolmik selgus pärast pingelist hetke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui mitmel korral varem on gümnasistide ajakirjandusteemalise mälumängu «Meediamull» Viljandimaa finaalvõistlusel kõik auhinnalised kohad läinud Viljandi õpilastele, siis seekord jõudsid esikolmikusse kaks maakonna gümnaasiumi.

Sealjuures pälvis Tarvastu gümnaasium Viljandi gümnaasiumi ühe esinduse ees kolmanda koha pärast otsustavat lisaküsimust. Kummagi kuueliikmelise võistkonna ühel esindajal tuli ära tunda kaader Eesti filmist. Tarvastu õpilasel õnnestus lembehetk 2007. aasta linateosest «Sügisball» ära tunda, teisel võistlejal aga momenti märksa vanemast filmist «Siin me oleme» mitte. Ootusärevus oli saalis selgelt tunda.

Esikoha sai üks neljast Viljandi gümnaasiumi võistkonnast, millesse kuulusid Liina Koppelman, Eleriin Lõssov, Johanna Martin, Kristiina Rillo, Johanna Maria Kala ja Ester Suur. Teiseks jäi August Kitzbergi nimeline gümnaasium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles