Koolitulistaja kohtuasi algab täna eelistungiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
27. oktoobril tulistas üks noormees Paalalinna koolis oma saksa keele õpetajat, kes suri saadud vigastustesse enne, kui kiirabi sündmuskohale jõudis.
27. oktoobril tulistas üks noormees Paalalinna koolis oma saksa keele õpetajat, kes suri saadud vigastustesse enne, kui kiirabi sündmuskohale jõudis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 8.30 kogunevad Viljandi kohtumajja eelistungile mullu oktoobri lõpul Paalalinna koolimajas asetleidnud õpetaja tapmisega seotud menetluse osalised. Süüdistatavat, 15-aastast noormeest saali ei tooda. 

Viljandi kohtumaja kohtunik Aivar Hint, prokurör Kaire Hänilene ja kaitsjad lepivad kokku tulevase kohtuistungi aja. Täna süüdistuse sisust ei räägita ning ükski tulistamisse puutuv detail avalikkusele selgemaks ei saa.

Kohtualust, 15-aastast noormeest süüdistatakse Viljandi Paalalinna kooli õpetaja tapmises ning tulirelva ja padrunite ebaseaduslikus käitlemises. Selle teo eest võib noormeest oodata kuni kümne aasta pikkune karistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles