Nördinud tüdrukud said kiita

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti alla 20-aastaste neidude võrkpalli meistrivõistluste võitjat otsustavas vastasseisus tuli viljandlannadel alla vanduda Kohila esindusele.
Eesti alla 20-aastaste neidude võrkpalli meistrivõistluste võitjat otsustavas vastasseisus tuli viljandlannadel alla vanduda Kohila esindusele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordikooli alla 20-aastaste neidude võrkpallinaiskond pidi pühapäeval tunnistama Kohila mängijate paremust ja vastu võtma Eesti meistrivõistluste teise koha.

«Meie mängijad olid endas pettunud,» tõdes treener Merle Keerutaja. «Hõbemedal on ju aga väga hea saavutus. Pealegi ei kaotanud me kulda võitluseta – vastane oli seekord meist lihtsalt parem.»  

Reedest pühapäevani Viljandi Kesklinna koolis peetud meistrivõistluste tugevama grupi turniiril liikusid Viljandi spordikooli ja Kohila võrkpalliklubi naiskond võidult võidule ning turniiril viimaseks jäänud vastasseisus tuli neil võitja otsustada omavahelise mõõduvõtuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles