Spordirahvas korjab meenutusi eelmise sajandi lõpust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6. aprillil kell 11 oodatakse kõiki Viljandimaa spodiajaloost huvitatud inimesi Viljandis ametite maja teise korruse saali.
6. aprillil kell 11 oodatakse kõiki Viljandimaa spodiajaloost huvitatud inimesi Viljandis ametite maja teise korruse saali. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Eeloleval esmaspäeval kell 11 oodatakse kõiki Viljandimaa spodiajaloost huvitatud inimesi Viljandis ametite maja teise korruse saali, kus saab teoks järjekordne spordiajaloo päev. Seekord käsitletav periood on aastad 1966–2000.

Ettekandega astuvad üles Eesti spordimuuseumi töötajad ning eesmärk on koguda võimalikult palju infot, mälestusi ja materjale Viljandimaa spordiinimeste, klubide ja võistluste korraldajate kohta eespool nimetatud ajavahemikust.

Maakonna spordiajalugu käsitleva päeval loodetakse täiendust kavandatavale raamatule, mis käsitleb meie spordirahva tegemisi ajavahemikul 1966–2000.

Seni on Viljandimaa spordiajaloost ilmunud kaks kogumikku. Esimene osa kannab pealkirja «Viljandimaa spordilugu kuni aastani 1945» ja teine «Viljandimaa spordi lugu aastatest 1945–1965».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles