Hindele viis eksami sooritanud meeskond lõpetas kolmandana

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond lõpetas nädalavahetusel Klaipedas peetud Baltic Challenge’i liiga finaalturniiri võidu ja kaotusega ning pälvis kolmanda koha. Meeskonda saatis Leedus ligemale 40-liikmeline toetajate armee.
Viljandi käsipallimeeskond lõpetas nädalavahetusel Klaipedas peetud Baltic Challenge’i liiga finaalturniiri võidu ja kaotusega ning pälvis kolmanda koha. Meeskonda saatis Leedus ligemale 40-liikmeline toetajate armee. Foto: Madis Luik

Viljandi käsipallimeeskond pidi nädalalõpul Leedus Klaipedas asetleidnud Baltic Challenge’i liiga poolfinaalis tunnistama Dobele Tenaxi paremust, kuid päev hiljem vormistas ta Kaunase Granitasega peetud võitlusliku kohtumise tulemusena endale pronksmedali.

Viljandi HC juhendajal Marko Koksil jagus oma hoolealustele suures plaanis vaid tunnustust. Juba enne nelja parema turniirile teeleasumist ütles ta, et meeskond on Balti liigas hankinud väga väärtuslikke kogemusi. Aastaid üksnes koduliigas osalenud, said viljandlased nüüd rinda pista uute ja tugevate vastastega. Mängida final four’il, pealegi võõrsil, oli aga uus kogemus peaaegu kõigile meeskonna liikmetele. Pealegi olid kohtunikud teised.

«Mängijad peavad suutma kohaneda erisuguste vilepartiide ja finaalipingega võõra väljakul,» lausus Koks. «Kõik need on näiliselt väikesed, aga tegelikult olulised elemendid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles