Esindusmeeskonna mehed turgutasid teises liigas mängukindlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval alustas Viljandi jalgpalliklubi Tuleviku II oma meistrivõisltuste hooaega teises liigas. Avavoorus kasutas klubi suures osas Premium-liiga meeskonna mängijaid.
Laupäeval alustas Viljandi jalgpalliklubi Tuleviku II oma meistrivõisltuste hooaega teises liigas. Avavoorus kasutas klubi suures osas Premium-liiga meeskonna mängijaid. Foto: Elmo Riig

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik teise liiga esindus alustas laupäeval meistrivõistluste hooaega suure, 7:0 võiduga Rummu Dünamo üle.

Et Viljandi esindusmeeskonnal oli Premium-liigast mänguvaba nädalalõpp, kasutasid viljandlased koduväljakul suures osas Premium-liigas osalevaid mängijaid.

Suurte jõududega ründama asunud viljandlased jõudsid sihile juba kohtumise kaheksandal minutil, kui Premium-liigaski oma väravate konto avanud Indrek Ilves rünnaku täistabamusega lõpetas. Kogu kohtumise enamasti külalismeeskonna väljakupoolel toimetanud viljandlased jõudsid teist korda sihile avapoolaja lõpu eel. Ka selle väravavõimaluse realiseeris punktiks Indrek Ilves.

Teiseks poolajaks tegi Tulevik oma ründeliinis viis vahetust. Rainer Peipsi asendas Hegert Heil, kes oma mängu lõpuks ka kolme väravaga hakkama sai. Indrek Ilves tegi ruumi nooremale kolleegile Roger Teorile ning temagi panustas kahe tabamusega Rummu meeskonna väravasse.

«Igati viisakas mäng meeskonnalt. Kuigi vastane polnud kõige tugevamate seast, oli siiski meeldiv näha, et meeskond mängis korralikult lõpuvileni,» kõneles Tuleviku juhendaja Raiko Mutle. «Premium-liiga seniste mängudega võrreldes saime rohkem palli vallata ja rünnata ning see andis mängijatele enesekindlust.»

Nagu treener selgitas, seisab esindusmeeskonnal tuleval laupäeval ees tähtis vastassseis, kui ta Premium-liiga neljandas voorus võõrustab kell 14 Pärnu Linnameeskonda.

Tuleviku II meeskond jätkab teise liiga turniiri, kohtudes eeloleval pühapäeval kell 19 Viljandi kunstmurul JK Tondiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles