Aprillis saavad rongiga soodsamalt sõita meditsiinitöötajad

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni Viljandi-Tallinna rong
Elroni Viljandi-Tallinna rong Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat sõiduvõimalust ja aprilli esimeses pooles on soodussõidu õigus meditsiinitöötajatel.

"Soovime "Kuu kangelase" kampaaniaga pakkuda võimalikult paljudele inimestele soodsamat võimalust rongisõitu avastada. Parim viis seda teha on väärtustada neid, kes annavad suure panuse Eesti elu edasiviimiseks," ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. "Seekordseteks kangelasteks, kellele on 6.–19. aprillini rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga, valisime meditsiinitöötajad."

Vahtriku sõnul kehtib meditsiinitöötajatele soodustus tervishoiutöötajate registri väljatrüki ja isikut tõendava dokumendi esitamise korral, sooduspileti saab osta ainult rongist. Elroni kuu kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolu korral ka esimeses klassis. Kuu kangelase soodustusega teised soodustused ei rakendu.

Veebruaris olid kuu kangelased õpetajad, kes tegid kuu esimese kahe nädalaga 1858 rongisõitu, märtsikuu kangelasteks olid kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad, kes tegid kahe nädalaga kokku 954 sõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles