Viljandimaalt on avatud talude päevale registreerunud kolm talu

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seedri puukool on üks kolmest Viljandimaa ettevõttest, kes on praeguseks avaldanud soovi osaleda talude päeval.
Seedri puukool on üks kolmest Viljandimaa ettevõttest, kes on praeguseks avaldanud soovi osaleda talude päeval. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel kogunes Jänedale infopäevale ligi 70 talude ja teiste põllumajandusettevõtete esindajat, et arutada, kuidas 19. juulil asetleidval üle-eestilisel avatud talude päeval kõige paremini külastajaid võõrustada. Oma osalemisest on teada andnud ligi sada ettevõtet, neist Viljandimaalt kolm.

Nendeks on Suure-Jaani vallas asuv püsilillede kasvatuse, paljunduse ja müügiga ning teraviljakasvatusega tegelev pereettevõte Kaevandi Aed, mahepiima ja piimatoodete tootja Pajumäe talu Abja vallas ning Karksi vallas asuv Seedri puukool, kes tegeleb viljapuude ja marjapõõsaste istikute kasvatuse ning müügiga.

«Huvi avatud talude päeva vastu on ootamatult suur üle kogu Eesti. Vaid nädalaga on valmisolekust suvel külalistele oma uksed avada teada andnud sadakond ettevõtjat,» ütles põllumajandusminister Ivari Padar. «Loodame sel päeval näha põllumajandus- ja maaelusektorit kogu oma mitmekesisuses – nii päris suuri farme kui armsaid ja omanäolisi väiketootjaid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles