Laura Nurmsalu lõpetas Euroopa karikaetapi üheksanda kohaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu
Laura Nurmsalu Foto: Marko Saarm / Sakala

Neljapäeval Kreekas Euroopa vibulaskmise karika etapi individuaalsel duell-laskmisel võitis Laura Nurmsalu järjest kahte Valgevene laskurit ja lõpetas võistluse 93 naise seas üheksanda kohaga.

Vahelduvate vihmahoogudega võistluspäeval näitas eestlannade seas kindlamat laskmist Laura Nurmsalu. Eelringis isikliku rekordi püstitanud ja 18. asetuse saanud Viljandimaa vibusportlane pääses 1/48 duellist edasi laskmiseta. 1/24 duellis viigistas ta Valgevene laskuri Alena Kuzniatzovaga 5:5. Ümberlaskmisel lasi Nurmsalu esimesena ning tabas kaheksat ja Valgevene laskur vastas kuuega. See andis Nurmsalule pääsu 32 sekka. 1/16 duellis oli tema vastane 15. asetusega Hanna Marusava. Nurmsalu võitis tasavägise duelli 6:4.

Vana-Võidu vibuklubi laskja kohtus 1/8 duelli ringis kolm nädalat tagasi Euroopa sisemeistrivõistluste hõbemedali võitnud ning võistluse eelringis teise tulemuse saanud Khatuna Narimanidzega Gruusiast. Pärast kolmandat seeriat oli lootustandev 3:3 viigiseis, kuid Gruusia laskuril õnnestus saada siiski 6:4 duellivõit, mis Nurmsalule tähendas Euroopa karikaetapi individuaalvõistluse üheksandat kohta.

Eelvõistluselt olümpiaringi laskma pääsenud Reena Pärnat, Siret Luik ja Pearu Jakob Ojamäe pidid 1/48 duellis tunnistama vastase paremust ja protokolli kanti laskuritele 57. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles