Medaleid toonud suusad ripuvad nüüd varnas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte suusasarja hooaja koondtabelis mahtus autasustatavate sekka seitse Viljandimaa sportlast. Pildil seisavad vasakult Kaupo Tammemäe, Martin Nassar ja Oliver Pikkor, esireas on Merili Sammel, Teesi Tuul, Rebeca-Lotta Aasmäe ja Seila Peek.
Noorte suusasarja hooaja koondtabelis mahtus autasustatavate sekka seitse Viljandimaa sportlast. Pildil seisavad vasakult Kaupo Tammemäe, Martin Nassar ja Oliver Pikkor, esireas on Merili Sammel, Teesi Tuul, Rebeca-Lotta Aasmäe ja Seila Peek. Foto: Urve Bergman

Kaks hooaega järjestikku on loodus suusatajaid korralikult nörritanud. Ehkki Viljandimaal pole juba mõnda aega olnud võimalik lumelaudu sihtotstarbeliselt rakendada, peeti veel nädala eest talvepealinnas hooaja viimased tiitlivõistluste sõidudki.

Eelmise nädal lõpul selgitati Otepääl Eesti meistreid teatesõitudes, seda nii tavadistantsil kui sprindis. Lõpplahenduse sai ka Eesti osalejaterohkeim noorte suusavõistlus ETV-Swedbanki sari.

Tõsi, nüüd on talv kevadele alla andnud ka Otepääl, sest homseks kavandatud  Eesti täiskasvanute meistrivõistluste murdmaasuusatamise hooaja viimased distantsisõidud jäetakse ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles