Uus sari tõmbab Mulgi maratonil startijate arvu alla

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelregistreerimise põhjal on näha, et Mulgi rattamaratonile on end ligi kuu varem kirja pannud vähem osalejaid kui eelmistel aastatel. Siiski tõdevad jalgrattaspordi eestvedajad, et ka väiksema osalejate arvuga võistlus pakub elamust.
Eelregistreerimise põhjal on näha, et Mulgi rattamaratonile on end ligi kuu varem kirja pannud vähem osalejaid kui eelmistel aastatel. Siiski tõdevad jalgrattaspordi eestvedajad, et ka väiksema osalejate arvuga võistlus pakub elamust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rattasportlastel on tagumine aeg seada mõtted mai esimesele nädalavahetusele, kui Viljandis on ikka olnud suur spordipidu. Tänavu võib see Mulgi rattamaratoni poole pealt aga vaiksemaks kujuneda.  

3. mail kavas olevale Mulgi rattamaratonile oli selleks nädalaks end kirja pannud 233 osalist – 168 põhidistantsile ja 65 poolmaratonile. 2013. aastal oli 5. aprilliks end siinsele võistlusele registreerinud 610 sõitjat – 460 pikale ja 150 lühikesele distantsile.

Seega rattamaratonil osalejate arv kahaneb, ehkki samal ajal naudivad teised rahvaspordiüritused selgelt startijate hulga kasvu. Näiteks ümber Viljandi järve jooksule oli neljapäeval end kirja pannud juba 2224 osalejat. Mullu 11. aprillil oli registreerunute arv veel 2100.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles