Viljandimaa vibusportlane lõpetas Euroopa tippvõistluse 9. kohaga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu
Laura Nurmsalu Foto: Marko Saarm / Sakala

Kreekas peetud Euroopa Grand Prix´ sarja kuuluval vibuvõistlusel võitis Viljandimaa sportlane Laura Nurmsalu järjest kaht Valgevene laskurit ja lõpetas võistluse 93 naise seas 9. kohal.

Vahelduvate vihmahoogudega alanud päeval näitas eestlannade seas kindlaimat laskmist Nurmsalu, kes püstitas eelringis isikliku rekordi ja sai finaalringis 18. asetuse. Esimeses duell-laskmise voorus oli ta vaba ning teises viigistas ta Valgevene laskuri Alena Kuzniatzovaga 5:5.

Ümberlaskmisel lasi Nurmsalu esimesena «8» ja Valgevene laskur «6». See andis eestlannale pääsu 32 hulka. Seal tuli tema vastaseks taas valgevenelanna, kelle Nurmsalu alistas 6:4.

Pääsul kaheksa sekka tuli viljandlanna vastaseks kolm nädalat tagasi Euroopa sisemeistrivõistlustel hõbemedali võitnud ja Kreeka võistlusel eelringis teise koha tulemuse lasknud Khatuna Narimanidze Gruusiast.

Pärast kolmandat seeriat oli lootustandev 3:3 viigiseis, kuid Gruusia laskuril õnnestus saada siiski 6:4 duellivõit. Nii lõpetas Nurmsalu Euroopa karikaetapi 9. kohaga.

Eelvõistluselt olümpiaringi laskma pääsenud teised eestlannad Reena Pärnat, Siret Luik ja Pearu Jakob Ojamäe pidid 1/48 duellis tunnistama vastase paremust ja protokolli kanti laskuritele 57. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles