Ligi poolsada koduomanikku pakub hansapäevade külalistele öömaja

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi majutusasutused on 4.–7. juunini kestvate rahvusvaheliste hansapäevade ajaks broneeritud ja see tähendab, et siinsetel tänavatel on sel ajal lootust näha väga palju teemakohastes rõivastes külalisi.
Viljandi majutusasutused on 4.–7. juunini kestvate rahvusvaheliste hansapäevade ajaks broneeritud ja see tähendab, et siinsetel tänavatel on sel ajal lootust näha väga palju teemakohastes rõivastes külalisi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hansapäevade korraldajate kodumajutajatele tehtud üleskutse on toonud ligi poolsada vastust ning järgmisel nädalal saavad majutust otsivad turistid neile pakutavaid tube, kortereid ja majaosi hakata internetist vaatama.

Neljapäeval volikogu ees esinenud hansapäevade peakorraldaja Jaanus Kukk kinnitas, et pakkumisi on tulnud rohkem kui loodetud.

Kodumajutajaid otsinud kinnisvarabüroo Uus Maa maakleri Malle Allese sõnul on osa majutajaid endale oma tutvusringkonnast juba hansapäevade ajaks külalised leidnud ning praegu on korraldajatel kirjas umbes 40 pakkujat. Nende seas on inimesi, kes pakuvad ühte tuba, aga ka näiteks Tuhalaane kämping, kus on 48 kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles