Pinget täis proov päädib raske eksamiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC pidas kolmapäeval kodusaalis tugeva ja pinget täis kohtumise Kehra meeskonnaga. Homme mängib Viljandi linna spordipreemia laureaat juba Klaipedas Baltic Challenge’i liiga poolfinaalkohtumisel.
Viljandi HC pidas kolmapäeval kodusaalis tugeva ja pinget täis kohtumise Kehra meeskonnaga. Homme mängib Viljandi linna spordipreemia laureaat juba Klaipedas Baltic Challenge’i liiga poolfinaalkohtumisel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolmapäeval Viljandi spordihoones Eesti meistrivõistluste põhiturniiril kolmandat omavahelist kohtumist pidanud Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi meeskond pakkusid põneva lahingu, mis lõppes võõrustajate napi kaotusega.

Võitlusliku käsipalliõhtu avapoolaja lõpuks oli viljandlaste eduseis 11:10, kuid teise poolaja lõpuvile kõlades põles tablool Kehra meeskonna võiduseis 22:21.

Viljandi käsipallimeeskonna treener Marko Koks andis tulemusest sõltumata hoolealuste esitusele hea hinde. Tema sõnul tegutseti korralikult kaitses ning viriseda pole põhjust ka ründetegevuse üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles