Maxima Aitäh-kaardi boonusraha aegub

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauplusekettides on kasutusel palju kaarte: Säästukaart, Maxima kaart, Rimi kaart, Selveri kaart.
Kauplusekettides on kasutusel palju kaarte: Säästukaart, Maxima kaart, Rimi kaart, Selveri kaart. Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmise nädala teisipäeval aegub Maxima Aitäh-kaardi klientidel eelmise ja varasemate aastate ostude eest kogutud boonusraha. Viljandimaal on aeguv boonussumma kasutamata veel ligi 2500 Aitäh-kaardi omanikul.

«Aitäh-kaardiga kuni 2014. aasta lõpuni kogutud boonusraha aegub 31. märtsil,» ütles Maxima Eesti brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe. «Viljandi linnas ja maakonnas registreeritud kaardi omanikest on boonusraha kasutamata veel ligi 2500 inimesel keskmise boonussummaga 2,10 eurot kaardi kohta.»

Lehtmäe sõnul tuletatakse kaardisaldo kontrollimise vajadust meelde ka kauplustes. Siseraadioga kauplustes on sellekohane meeldetuletus, samuti on meeldetuletav silt kaupluste kassades. «Kutsume ostjaid üles lähipäevil oma saldot kontrollima, et teenitud boonusraha ei aeguks,» lisas ta.

Märtsi lõpul aegub vaid programmi algusest kuni 2014. aasta 31. detsembrini lojaalsusprogrammiga «Aitäh» kogutud raha. Kõigilt 2015. aastal sooritatud ostudelt kogutud Aitäh-raha kehtib ja on kasutatav 2016. aasta 31. märtsini.

Aitäh-kaardi kasutajaid on Eestis üle 400 000. Aitäh-kaardiga kogub klient iga ostu puhul boonusrahana ühe protsendi ostusummast, mida saab kasutada Maxima kaupluses ostude eest tasumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles