Riik ootab teisipävaks maamaksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Maksu- ja tolliamet tuletab meelde, et sel aastal on maamaksu tasumise tähtaeg teisipäeval, 31. märtsil. Kolmapäevaks oli maamaksuks vajaliku summa oma ettemaksukontole kandnud 62 protsenti maaomanikest, ülejäänud tasumisi ootab amet järgmise viie päeva jooksul.

Kui maamaksu summa ületab 64 eurot, siis tuleb märtsi lõpuks tasuda maksuhaldurile sellest vähemalt pool, kuid mitte vähem kui 64 eurot. Ülejäänud osa maamaksust tuleb tasuda hiljemalt 1. oktoobriks.

Maksu- ja tolliameti maksude osakonna juhataja Evelyn Liivamägi palub kõigil maaomanikel, kes peavad maksu tasuma, kuid pole maamaksuteadet kätte saanud, sellest hiljemalt reedeks, 27. märtsiks anda ametile teada. «Kui kontaktandmed on muutunud, siis soovitame maksumaksjatel ka e-maksuametis oma kontakte uuendada, et vajalik teave mugavalt ja õigel ajal kohale jõuaks,» rääkis Liivamägi.

Maamaksuteatega saavad nii e-teavituse kui ka paberteate saanud kliendid tutvuda e-maksuametis/e-tollis. Kui see võimalus puudub, saab informatsiooni küsida kohapeal piirkondlikust teenindusbüroost, helistades maamaksuinfo telefonil 880 0816 või kirjutades e-posti aadressil maa@emta.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles