Vestlus karjäärinõustajaga pani mind mõtlema

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti töötukassa karjäärinõustaja Kaisa Vunder (paremal) võtab karjäärinõustamisele artikli autori, kes sügisest seisab tööelu teelahkmel ja peab kellegi targema abiga selgusele jõudma, kuidas edasi.
Eesti töötukassa karjäärinõustaja Kaisa Vunder (paremal) võtab karjäärinõustamisele artikli autori, kes sügisest seisab tööelu teelahkmel ja peab kellegi targema abiga selgusele jõudma, kuidas edasi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Et töötan kahes töökohas tähtajalise lepinguga ja mõlema lõpetamise kuupäevad on peagi käes, otsustasin töötukassa vast loodud karjäärinõustamise teenust kasutada, et jõuda selgusele, kuidas oma tööeluga edasi liikuda.

Väikeses kabinetis võtab mind vastu karjäärinõustaja Kaisa Vunder. Sõbraliku olemise ja aruka pilguga naisterahva ees laual on paberivirn. Need on arvukad tööalaste oskuste ja ametisse sobivuse töölehed ning testid. Need peaksid aitama mul selgusele jõuda oma tugevates külgedes, isiksuseomadustes, võimetes ja huvides. Milliseid neist kasutada, otsustab karjäärinõustaja vestluse jooksul, lähtudes konkreetsest inimesest, kes ta vastas istub.

Et kõik oleks mõlemale arusaadav

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles