Duo viis peapreemia Põlvasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
X–XII klassi vanuserühmas kolmanda koha saanud Viljandi muusikakooli duett Merili Otsma (vasakul) ja Eleryn Tiit said eripreemia ka parima Viljandi duetina.
X–XII klassi vanuserühmas kolmanda koha saanud Viljandi muusikakooli duett Merili Otsma (vasakul) ja Eleryn Tiit said eripreemia ka parima Viljandi duetina. Foto: Mikk Mihkel Vaabel

Viljandi muusikakoolis peetud üleriigiline duettide võistlus tõi Viljandisse üle saja laulja ja juhendaja.

Viljandis viiendat aastat korraldatud võistulaulmisel pälvis grand prix’ Põlva muusikakooli duo Kristi Raias ja Liis Tintso. Nende juhendajad Margot Suur ja Riivo Jõgi said parima juhendaja tunnustuse.

IV–VI klassi arvestuses olid parimad Tõrva laulustuudios Novella Hansoni käe all harjutavad Egnar Hernits ja Emma Laureen Paul. VII–IX klassi noortest võitsid Marike Peedosaar ja Kristina Bianca Rantala, keda juhendavad Räpina muusikakoolis Margot Suur ja Riivo Jõgi ning X–XII klassi arvestuses said esikoha Anelle Trepp ja Mait Rõõmus, kes on Rapla laulustuudios Thea Paluoja õpilased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles