Noorte jalgpallilaagrid tulevad tänavugi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli Liit ootab taas lapsi suvelaagrisse.
Jalgpalli Liit ootab taas lapsi suvelaagrisse. Foto: ANNA AURELIA MINEV/ Sakala

Eesti jalgpalliliit ja Rimi korraldavad juba kaheksandat korda suvelaagreid. Registreerimine algab 6. aprillil jalgpalliliidu kodulehel.

Eeloleval suvel on laagritesse oodatud noored sünniaastaga 2003–2008. Möödunud aastal oli laagrites 1470 osalejat, kellest 10 protsenti olid tüdrukud.

Kõikides laagrites on juhendajateks jalgpalliliidu hoolikalt valitud ja koolitatud noortetreenerid, et noortel oleks kvaliteetne treening ühendatud mängulõbuga. Laagripäev on jaotatud osadeks: hommikuti kerge treening, lõunasöök ja mitmesugused mängud pärastlõunal. Ekskursioonipäeval saavad noored võimaluse kohtuda professionaalsete jalgpalluritega, saada neilt inspiratsiooni ja näha oma kangelasi lähedalt. Laagri lõpul jagatakse väikseid auhindu või diplomeid.

Osalejal peaksid kaasas olema jalgpalli- või muud treeningjalanõud, võimaluse korral ka säärekaitsmed, treeningdress ja kilejope.

Viljandis on laste jalgpallilaager 8.–12. juunini ja 10.–14. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles