Prügistamiskahtlusega perepea süüdistab odavat teenusepakkujat

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline prügihunnik, milles olid isikutele viitavad tõendid, leiti läinud reedel Lääne-Virumaalt Viru-Jaagupi ja  Koeravere tee vahelt kivihunnikust.
Selline prügihunnik, milles olid isikutele viitavad tõendid, leiti läinud reedel Lääne-Virumaalt Viru-Jaagupi ja  Koeravere tee vahelt kivihunnikust. Foto: Erakogu

Hiljuti Lääne-Virumaalt Viljandimaale kolinud Raul Kähar sattus suurtesse ebameeldivustesse, sest tellis kolimisel prügikonteineri mitteametlikult pakkujalt. 

Läinud reedel avastati Vinni vallas Viru-Jaagupi ja Koeravere vahelisel teelõigul kivihunnikust suur kogus prügi, mille seas oli mitu nimelist dokumenti. Nagu ütles Virumaa Teatajale Vinni vallavanem Toomas Väinaste, saatis leidja pildid prügihunnikust vallamajja. Lisaks haigekassakaardile oli prügi seas kahe lapse dokument. Leidja postitas pildid ka Facebooki. Nende järgi on prügi omanik eelmise aasta lõpul Virumaalt Viljandimaale kolinud kuuelapseline Käharite pere.

Mitteametlik oli palju odavam

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles